2019-03-12 13:00Pressmeddelande

BK Häcken presenterar Glimstedt som ny officiell branschpartner

Advokatfirman Glimstedt i Göteborg är klar som ny officiell branschpartner till BK Häcken. Parterna är överens om ett samarbete med energi och engagemang som gemensamma nämnare.

– Det känns oerhört roligt att Glimstedt ser BK Häcken som det bästa sättet att visa upp sin egen satsning på talangutveckling och toppkvalitet, säger Thomas Anderson, försäljningschef BK Häcken.

Glimstedt är en av Sveriges största advokatbyråer och erbjuder genom sitt team av 140 jurister i Sverige branschrelevant, affärsjuridisk rådgivning. I ett steg för att ytterligare synliggöra sitt lag, kliver byrån nu in som officiell branschpartner till BK Häcken. Glimstedt identifierar sig med Bollklubbens förmåga att hela tiden utveckla nya talanger som slår igenom på den stora scenen och hur föreningen tagit en egen väg till framgång, där BK Häcken i dag är en professionell fotbollsklubb i Sverige-topp, utan att tumma på ödmjukheten och förankringen och relationerna i närområdet på Hisingen.

– Det ska bli oerhört spännande att gå in i ett partnerskap med BK Häcken, som delar våra värderingar kring socialt ansvarstagande, talangutveckling och laganda. Efter flera långvariga partnerskap med idéburen verksamhet i olika former, och ett långvarigt engagemang i deltagande båtar i Volvo Ocean Race och Swedish Open i Båstad, är partnerskapet med BK Häcken Glimstedts första strategiska lokala partnerskap inom föreningslivet, säger Jakob Nortoft, delägare på Glimstedt i Göteborg och fortsätter:

– Närings- och föreningslivet har många gemensamma beröringspunkter, och vi är övertygade om att Bollklubbens vinnarinstinkt och ödmjukhet kommer smitta av sig på vår organisation och ge oss idéer och inspel i vår strävan att hela tiden utveckla vårt erbjudande och våra talanger.

BK Häcken är stolt över att kunna presentera en partner som ser de gulsvarta värderingarna och framgångsfaktorerna som den bästa spegeln för sitt eget varumärke. 

– Det betyder mycket att få in en partner som Glimstedt, som ser vår utveckling och vill vara en del av den. De gillar bredden i vår verksamhet och de ser BK Häcken som sin bästa möjlighet att få exponering för sina värderingar. Vi är två parter som engagerar oss helhjärtat – vi ger allt för våra supportrar och de ger allt för sina klienter, säger Thomas Anderson, försäljningschef BK Häcken.Om BK Häcken

BK Häcken bildades 2 augusti 1940 och är en fotbollsförening på Hisingen. Klubbens herrlag spelar i Allsvenskan och damlaget spelar i division 3. Ungdomsverksamheten består av runt 600 spelare som leds av cirka 100 ideella ledare och klubbens akademi, pojkar 16–19, klassificeras som femstjärnig i Svensk Elitfotbolls certifiering. BK Häcken arrangerar årligen världens största ungdomsturnering, Gothia Cup, med över 1700 deltagande lag från 80 länder. Föreningens största sportsliga framgångar är andraplatsen i Allsvenskan 2012 och guldet i Svenska Cupen 2016.


Kontaktpersoner

Thomas Andersson
Försäljningschef
Thomas Andersson
Malin Fahlén
Kommunikationschef
Malin Fahlén